Mijn foto
42 x WERELDKAMPIOEN Liefhebber van het kweken van kleurkanaries (ook zebravinken en gouldamadines) en het creëren en ontwikkelen van nieuwe kleuren. Ieder jaar opnieuw iets nieuws, mooier, anders! The FINEST CREATIONS noemde eens een Engelsman mijn vogels. In het Italiaans: I CREATURA PIU ATTRAENTA en dat klinkt nog mooier. Contact: constant@vansanten.it

maandag 6 augustus 2012

Bijeenkomst Committee Directive van de COM july 2012

Het zit er weer op, de eerste grote jaarlijkse vergadering voor het wereldbestuur van de COM. Enkele dagen bijeen in Italië om alles te bespreken, voortgang te overleggen, de toekomst neer te zetten, nieuwe taken te verdelen en de aanstaande wereldshow nog eens geheel door te nemen. Na vastlegging van de notulen, alle opdrachten uitvoeren. Dat kost effe tijd. Overleg met de collega’s, vertalingen en ga zo maar door. De zomer krijgt een wat andere invulling dan op je rug even lekker rusten en te bronzen. In plaats van het prosecco-tje op teatime, een rush naar het postkantoor om alles weer op tijd weg te hebben. Lekker, maar ik neem gewoon even wat extra tijd om de vogels te verzorgen en het verloop van de rui te bekijken. Wat later dan normaal vanwege alle COM toestanden. Maar ja, ook de mijne komen er wel…… hoop ik.



Enfin, toch nog enkele momenten tijdens de bijeenkomst met de collega’s kunnen relaxen. Het komende Tentoonstellingseizoen komt er weer aan. Vele liefhebbers hebben weer alle verwachtingen. Ik heb mijn best gedaan om mij vrij te houden voor deelname aan de VvNK COM show te Mechelen. Er voor en direct erna mag ik als Supervisor voor het COM bestuur naar de Internationale COM shows van Pesaro en Vicenza, beide in Italie. Een hele eer, maar ik ben mij ervan bewust dat ik daar ben voor de liefhebbers en de liefhebberij.