Mijn foto
42 x WERELDKAMPIOEN Liefhebber van het kweken van kleurkanaries (ook zebravinken en gouldamadines) en het creëren en ontwikkelen van nieuwe kleuren. Ieder jaar opnieuw iets nieuws, mooier, anders! The FINEST CREATIONS noemde eens een Engelsman mijn vogels. In het Italiaans: I CREATURA PIU ATTRAENTA en dat klinkt nog mooier. Contact: constant@vansanten.it

dinsdag 6 november 2012

Negenendertigste Show van de VvNK te Mechelen


Daar sta je dan lekker op je gemak wat vogeltjes voor de verkoop in te kooien en dan komt ineens Jos Schapmans naar mij toe: “Constant stop je hemd in je broek en kom mee want je moet de show voor ons openen”.
foto Frans Begijn
 

Tja, spontaan even een woord voor de microfoon en de plechtigheid vervullen. Dat doe ik voor dit team mensen, deze organisatie, graag. Een stel hardwerkende en nadenkende leden van de VvNK die elk jaar een Internationale Show weten neer te zetten, die tot de beste van de Wereld behoort. Een van de mooiste Shows van de COM en zeker de mooiste als het alleen op het gebied van de kleurkanaries gaat. Ieder jaar weer verder werken aan verbeteringen en meer rekening houdend met het dierenwelzijn en zeg maar welzijn van de liefhebbers. Tijdens mijn spontaan woordje, welke uit het hart kwam, heb ik gezegd dat deze organisatie, dit bestuur, terecht trots kan zijn op deze Show en deze vereniging, de Vereniging van Nieuwe Kleuren.

Tijdens de twee dagen van de Show, spreken ook vele bezoekers en deelnemers hun waardering uit over dit grootse Ornithologische evenement, met dit jaar 7500 showvogels. Hulde! Volgend jaar de VEERTIGSTE.  Wij kunnen niet wachten en het aantal deelnemende vogels naar boven de 8000 te tillen. Wat zal men elders jaloers zijn. Wij echter: Trots, heel erg trots!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten