Mijn foto
42 x WERELDKAMPIOEN Liefhebber van het kweken van kleurkanaries (ook zebravinken en gouldamadines) en het creëren en ontwikkelen van nieuwe kleuren. Ieder jaar opnieuw iets nieuws, mooier, anders! The FINEST CREATIONS noemde eens een Engelsman mijn vogels. In het Italiaans: I CREATURA PIU ATTRAENTA en dat klinkt nog mooier. Contact: constant@vansanten.it

zaterdag 5 januari 2013

'DE KAMPIOEN' te Zutphen tot en met zondag 6 januari 2013


De Nederlandse kampioenschappen van de ANBvV, kortweg altijd 'DE KAMPIOEN' genoemd, zijn deze dagen weer in Zutphen. Voor mij was het een hele eer en genoegen om deze Show te mogen openen. Altijd aan het begin van het jaar de ontmoetingsplaats van iedere vogelliefhebber. Elkaar de goede wensen overbrengen en lekker laagdrempelig contact met elkaar. Met elkaar bedrijven wij onze hobby en kunnen zeker niet zonder elkaar: zonder competitie geen show, zonder keurmeesters geen beoordeling, zonder bestuur geen organisatie, zonder medewerkers geen show, zonder kwekers geen vogels, zonder medeliefhebbers geen afzet of aankoop, zonder kenners geen kennisoverdracht, zonder vrienden geen vakantie, zonder vrienden geen voer voor de vogels bij ziekte en ga zo maar door. Wij hebben elkaar echt nodig.
 
 

Dat lekker met elkaar laagdrempelig bezig zijn is een van de redenen dat deze show voor iedere liefhebber een must in de eerste dagen van het jaar is. Ga kijken, er is genoeg te zien. Naast de wedstrijdvogels een fantastische show van de Parkieten Sociëteit, Forpussen Club, Aviornis, Belgische Agaporniden  en ga maar door.

Veel plezier in de Hanzehal te Zutphen.
 

Op de foto een koppel Port Lincoln Parkieten daar aanwezig. Foto door Bart Braam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten