Mijn foto
42 x WERELDKAMPIOEN Liefhebber van het kweken van kleurkanaries (ook zebravinken en gouldamadines) en het creëren en ontwikkelen van nieuwe kleuren. Ieder jaar opnieuw iets nieuws, mooier, anders! The FINEST CREATIONS noemde eens een Engelsman mijn vogels. In het Italiaans: I CREATURA PIU ATTRAENTA en dat klinkt nog mooier. Contact: constant@vansanten.it

dinsdag 8 januari 2013

Vogel 2013 in Apeldoorn

De landelijke Kampioenschappen van de NBvV te Apeldoorn, Vogel 2013, hebben maar liefst 12.128 ingeschreven vogels in de wedstrijdklasse naast enkele duizenden vogels in de verkoopklasse. De 1329 inzenders brachten 354 vogels meer dan vorig jaar.

Ieder jaar een prachtige show in de Americahal waar natuurlijk de kanaries de overhand hebben. Echter slaagt men er ieder jaar weer in unieke vogels als eerste keer te showen. De show is voor publiek geopend van donderdagochtend 10 januari 2013 tot en met zondagmiddag 13 januari 2013.


 Een filmpje van vorig jaar is te zien via YouTube


Dit jaar kunt u via http://nbvv.nl/tt/webcam.asp middels een livestream dagelijks via uw computer kijken hoe het op de show er voor staat. Houdt u er wel rekening mee dat in de nacht ook in de Amerikahal de vogels slapen en het ook op de livestream donker is. Vanaf woensdagavond zijn veelal de prijswinnaars al via www.nbvv.nl bekend.

Tot ziens vanaf donderdag aanstaande in de Americahal te Apeldoorn. Open tot en met zondagmiddag 13 januari 2013.
 

Ondanks dat ik mijn showvogels weer heb moeten splitsen voor de Wereldkampioenschappen te Hasselt volgende week en de VOGEL 2013 nu, is het resultaat zeer goed.
 
Zwart rood mozaïek type 2                       187 Zilver
Bruin rood mozaïek type 1                        369 Goud
Agaat rood mozaïek type 1                      185 + Zilver
Isabel rood mozaïek type 1                      366 Goud
Isabel rood mozaïek type 2                      370 Goud
Isabel rood mozaïek type 2                      183 Goud
Bruinpastel rood mozaïek type 2                92 Goud
Satinet rood mozaïek type 2                     364 Goud
Agaattopaas rood mozaïek type 2              367 Goud
Bruinkobalt rood mozaïek type 1                 91 Goud
Bruinkobalt rood mozaïek type 2                 93 Goud


Geen opmerkingen:

Een reactie posten