Mijn foto
42 x WERELDKAMPIOEN Liefhebber van het kweken van kleurkanaries (ook zebravinken en gouldamadines) en het creëren en ontwikkelen van nieuwe kleuren. Ieder jaar opnieuw iets nieuws, mooier, anders! The FINEST CREATIONS noemde eens een Engelsman mijn vogels. In het Italiaans: I CREATURA PIU ATTRAENTA en dat klinkt nog mooier. Contact: constant@vansanten.it

vrijdag 8 november 2013

Markten tijdens vogeltentoonstellingen


De Nationale en Internationale tentoonstellingen hebben steeds vaker grotere verkoopmarkten bij de shows. Een ontwikkeling die mede ingegeven is door het besparen van de vele kilometers die anders afgelegd moeten worden.
De bezoekers kunnen steeds gemakkelijker vergelijken en zoeken naar de vogels die zij voor het komende seizoen nodig hebben. Voor de vogels is het vele keren beter want anders wordt het “achterbakkenwerk” op de parkeerplaatsen; de vogels in de auto en dan weer in de koude november wind.
De markten vormen een grote en mooie service aan de bezoekers. Het mooie is, je ziet iets op de show en zou graag ook het volgende jaar deze exemplaren willen gaan kweken, iets van de veranderingen in onze prachtliefhebberij die iedere keer weer nieuwe dynamiek brengt. Eenvoudig is het dan om direct bij een kweker die aanwezig is bij de verkoop, eens naar het aanbod te kijken.
.
De sociale ontmoetingsplaats van deze markten vullen natuurlijk ook een grote behoefte in. Zo zijn er op de VvNK show steeds weer bezoekers van over de gehele wereld aanwezig. Je kijkt ernaar uit en graag ook op terug. Niet voor niets heb ik wel eens geopperd dat een dergelijke markt op de Nederlandse kampioenschappen te Zutphen of Apeldoorn een toevoeging is voor Show en liefhebberij. Maar zeker ook op de Nederlandse Zebravinken Show te Veenendaal waar de achterbakken-verkoop wel erg beroemd/berucht is geworden. Naar binnen met die handel. De show wordt levendiger, het is beter voor de vogels en beter voor de portemonnee van de club.

 


Op deze foto sta ik met Alfred Iglesias uit Florida, USA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten