Mijn foto
42 x WERELDKAMPIOEN Liefhebber van het kweken van kleurkanaries (ook zebravinken en gouldamadines) en het creëren en ontwikkelen van nieuwe kleuren. Ieder jaar opnieuw iets nieuws, mooier, anders! The FINEST CREATIONS noemde eens een Engelsman mijn vogels. In het Italiaans: I CREATURA PIU ATTRAENTA en dat klinkt nog mooier. Contact: constant@vansanten.it

zondag 5 januari 2014

62e Wereldkampioenschappen in Bari van start............

Op woensdag 16 januari, over 10 dagen moeten wij, de Nederlandse inzenders, de vogels afgeven bij een van de convoyeurs van Nederland, Bart en Rikie Braam, Pierre Stijnen, Huub Gerrits, Wiebe Zijlstra, Harry Weitering en alles overlaten aan hun goede zorgen. Wij kunnen eerst nog een laatste poging doen om de vogels beter in conditie te laten komen of er netter uit te laten zien.In Italië is men al bezig met het inrichten van de hal, het organiseren van de benodigdheden en ga zo maar door. Check, check, dubbelcheck. Alles moet klaar zijn als de eerste gasten binnen lopen en de eerste vogels arriveren. Administratie, spullen, faciliteiten mensen en ga maar door. De spanning stijgt.
 
 
 

Het bijzondere voor ons is dat tijdens deze Wereldkampioenschappen de vlag zal worden overgedragen aan NEDERLAND, aan Rein Grefhorst als voorzitter van de organisatie van de Wereldkampioenschappen 2015 te Rosmalen-Nederland. En  dan……………neemt ook de spanning toe, want dan zijn wij aan de beurt. Dan ligt de klus bij ons. De kweek zal dan voor het jaar 2014 beginnen of is al bezig. Kortom, zoals gebruikelijk bij onze liefhebberij, steeds weer met de toekomst bezig en steeds weer opnieuw beginnen.

Alle deelnemers veel succes gewenst en geniet er van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten