Mijn foto
42 x WERELDKAMPIOEN Liefhebber van het kweken van kleurkanaries (ook zebravinken en gouldamadines) en het creëren en ontwikkelen van nieuwe kleuren. Ieder jaar opnieuw iets nieuws, mooier, anders! The FINEST CREATIONS noemde eens een Engelsman mijn vogels. In het Italiaans: I CREATURA PIU ATTRAENTA en dat klinkt nog mooier. Contact: constant@vansanten.it

woensdag 29 januari 2014

Van WK Bari 2014 naar WK Rosmalen-Den Bosch 2015


Bari, we hebben er een jaar naar toe geleefd, naar toe gekweekt en nu ligt het achter ons. De vogels zijn goed verzorgd door de Nederlandse convoyeurs en zijn weer thuis. 1 vogel kwam niet terug, die kreeg ongevraagd een andere eigenaar; dit soort mensen die menen andermans eigendommen toe te eigenen, schaar ik niet onder de liefhebbers. Het is een erg drukke periode geweest en zeker geen 11 dagen vakantie. Congressen, vergaderingen, diners, contacten met landen-vertegenwoordigers, verwelkomen van nieuwe leden, hen aan anderen voorstellen en de nodige informatie verstrekken. Controle tijdens de keuring en de show. Leuke en minder leuke momenten. Maar boven alles staan de contacten met de vele kwekers, bekenden, heel veel mensen die ik mijn vrienden mag noemen. Wederzijds respect omdat we bezig zijn met de hobby, in positieve zin, vooruitgang in de hobby, niet voor ons zelf als individu maar in het belang van ons allemaal.


Donderdag vernam ik dat mijn vogels ZEVEN GOUDEN medailles, 2 zilver en 3 bronzen hebben gewonnen. Ik was erg blij en voor een moment voelde ik niet de vermoeidheid en de stress. Het was een jaar van hard werk en veel disciplines. Al snel vervolgde de realiteit, het werk voor de COM, omdat jullie mijn vrienden zijn en we dezelfde hobby delen, gaf dat me kracht tijdens de minder prettige momenten. Dank voor alles.


De prijsuitslagen (Palmares) klik hier, sectie D=kanaries, sectie F1=zebravinken
Een foto-impressie van 11 dagen, met op de dag van vertrek een moment van ontspanning
Bekijk ook de foto's van B. YvesDe COM-vlag is overgedragen aan Nederland. We maken ons op voor de volgende Wereldkampioenschappen in Rosmalen. Ik roep u op om met de kweek daar rekening mee te houden en hoop van harte dat u onze liefhebberij wilt uitdragen, door in te schrijven en mee te doen. Tot ziens in Rosmalen-Den Bosch, januari 2015. (zie ook rechter kolom onder web-links)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten