Mijn foto
42 x WERELDKAMPIOEN Liefhebber van het kweken van kleurkanaries (ook zebravinken en gouldamadines) en het creëren en ontwikkelen van nieuwe kleuren. Ieder jaar opnieuw iets nieuws, mooier, anders! The FINEST CREATIONS noemde eens een Engelsman mijn vogels. In het Italiaans: I CREATURA PIU ATTRAENTA en dat klinkt nog mooier. Contact: constant@vansanten.it

maandag 27 april 2015

Koningsdag 2015

"Het heeft zijne majesteit de Koning behaagt om u te benoemen tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau". Dat sprak de heer Jan van Zanen, burgemeester van Utrecht, uit tijdens de Lintjesregen 2015.

Een hele verrassing, supertrots, en een geweldige dag, waarin mij deze eer werd toebedeeld voor ruim 25 jaar Internationale inzet voor de vogelliefhebberij.

Very, very proud to be honoured by the King with "Knight of the order of Orange-Nassau".
Present were my family, Sjaak de Jong- VvNK, Bernardino Yeves Valero -adjunct-president COM, Rein Grefhorst-ANBvV, Sjoerd Munniksma-NBvV/Com Netherlands, my friends.
Thank you all. 
 

vlnr: Jan van Zanen, burgemeester van Utrecht, Bernardino Yeves Valero, President-adjunct COM, Constant van Santen, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Geen opmerkingen:

Een reactie posten