Mijn foto
42 x WERELDKAMPIOEN Liefhebber van het kweken van kleurkanaries (ook zebravinken en gouldamadines) en het creëren en ontwikkelen van nieuwe kleuren. Ieder jaar opnieuw iets nieuws, mooier, anders! The FINEST CREATIONS noemde eens een Engelsman mijn vogels. In het Italiaans: I CREATURA PIU ATTRAENTA en dat klinkt nog mooier. Contact: constant@vansanten.it

zaterdag 21 november 2015

Een nieuw onderkomen

Sinds de laatste week van september wonen we in Italie. Niet alleen een verzameling van zooi en goederen moesten worden uitgezocht en verhuisd. ook de vogels gingen mee. Voor de vogels is hier minder plek dus veel konden niet mee, jammer. Alle anderen werden met goede verzorging in de auto vervoerd naar hun nieuwe verblijf. Daar stonden de nieuwe kooien van Terenziani al klaar: automatisch watersysteem en rollen papier voor het 'afval'.


Het werd hoog tijd om afstand te doen van een stukje nostalgie en hijsvlijt. Dit karretje heeft prima dienst gedaan en wordt nu vervangen.De verlichting moest wel opnieuw worden ingesteld en ook de ventilatie is verbeterd. Al met al ben ik zeer tevreden, zeker omdat ze allemaal in prima conditie de reis hebben overleefd.

Deelname aan 2 tentoonstellingen: VVnK te Leuven en Reggio nell'Emilia in Italie, en nog wat verkopen... dan zijn we klaar voor het nieuwe kweekseizoen, met Italiaanse ringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten